Hoe werkt het?

Werken met Pitchbay is eenvoudig, to-the-point en effectief. Zonder registratie vooraf direct zoeken in de mooiste opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Heb je een topopdracht gevonden? Registreer je dan via een aantal eenvoudige stappen en je krijgt toegang tot ExternalStaffingDesk, jouw persoonlijke dashboard dat je niet alleen helpt bij het vinden van de juiste opdracht, maar je ook tijdens de uitvoering van de opdracht en zelfs daarna ondersteunt. De opdrachten op Pitchbay zijn afkomstig van opdrachtgevers van OneStopSourcing, dat uitsluitend werkt met directe eindklanten.

Registreren doe je door je emailadres en je naam in te voeren. Vervolgens activeer je jouw eigen account door in de link te klikken in de email die je van ons ontvangt. Je account is nu klaar voor gebruik.

Door het zo compleet mogelijk invullen van je profiel kunnen wij de beschikbare opdrachten zo passend mogelijk aan je aanbieden. Heb je een interessante opdracht gezien, dan kun je direct reageren en bieden op de opdracht. Bieden doe je op basis van je gewenste uurtarief. De opdrachtgever kiest vervolgens de professional die de beste bieding doet. Valt de keuze op jou, dan neemt een consultant van OneStopSourcing contact met je op om direct alles rondom je opdracht in orde te maken.

Je kunt de opdrachten waarop je hebt gereageerd terugvinden in een handig overzicht, waar je ook direct de status van je reactie kunt volgen. Met ExternalStaffingDesk kun je direct schakelen met interessante opdrachtgevers en bepaal je zelf jouw tarief. Ook je administratie en belangrijke documenten beheer je online. Meld je nu direct aan en ontdek de voordelen van ExternalStaffingDesk. Wil je eerst bekijken of er een interessante opdracht voor je uitstaat? Via Pitchbay vind je al onze opdrachten.

Heb je nog vragen over deze website en onze diensten? Neem dan direct contact op en we helpen je op weg.

Support: +31 (0) 881 161 919